Menu

Fordrászat és Oktatóközpont

Fodrász üzlet és Akadémia

Budapest, Astoria

Belsőépítészet

HU

Egy fodrászati hálózat új üzlethelyiségének megtervezésére kaptam megbízást Budapesten. A fodrászatokban a Schwarzkopf Professional termékeit  használják, aminek a vállalati arculata egy letisztult, nagyon modern és friss környezetet írt elő az üzlettulajdonos számára. A Megrendelők azt kérték, hogy ne jelenjenek meg színek a nagy falfelületeken, mivel a hajszínek nem színhelyesen jelennek meg színes falakkal körbevett terekben. Az üzlethálózat tulajdonosai a bútorokat és szerelvényeket a már jól bevált forgalmazótól kívánták beszerezni, így ezekhez alkalmazkodva alkottam meg a terveket.

A fodrász szalon az utcafrontról belépve érhető el, a szalonból tovább nyíló ajtó mögött pedig egy fodrász iskola került kialakításra.

EN

In 2016 I had the opportunity to design a space for a hair salon and hairdresser academy in the heart of Budapest.

The project was to create a new location for a hair salon chain, which already had a brand, and my clients were wishing to use furniture and fixtures that have been already working in other locations. The salon uses Schwarzkopf products on the customers, and this supplier calls for a very clean and modern interior in the brand book. It was my job to come up with a concept where colors are not used on walls and large surfaces, as the salon products reflect differently between colored walls.

The main entrance is from the street, and also another door leads students to a hairdressing academy.

preloader