Menu

Mandala Spa and Bath

Wellness tervezés

Budapest, Ipoly utca

Belsőépítészet

HU

A Mandala Day Spa tulajdonosa, Oren Akoka azzal a felkéréssel kereste meg belsőépítész csapatunkat, hogy segitsünk megvalósítani elképzelését egy olyan helyről, ami Magyarországon páratlan és egyedi.

A feladat egy 650nm-es, korábban fittness teremként működő helyiség teljes átalakítása luxus élményfürdő központtá.
A Megrendelőnek rengeteg fantasztikus ötlete volt és jobbnál jobb vizuális illusztrációt hozott példaként az első megbeszélésre, amiből mi is inspirálódtunk. Ez a feladat egy álom volt, mivel innovatív enteriőrt kellett megtervezni egy olyan létesítménynek, ami nemcsak a szolgáltatásaival, de vizuális kialakításával is úttörő a maga kategóriájában.

A célunk az volt, hogy különböző textúrájú felületeket alkalmazzunk a térben, ahol a víz és a kemény burkolatok találkozása egy selymes, hívogató érzékiséget alkot majd. A fényeknek különös szerepe van ebben a térben, köszönhetően a lágy és sejtelmes megvilágításoknak és gyertyáknak. Rengeteg egyedi megoldást alkalmaztunk a belsőépítészetben, lehetőség nyílt a tervezői fantázia szárnyalására.

Építészetileg is kihívást jelentett ez a projekt, mivel statikailag és gépészetileg is alkalmazkodnunk kellett az ingatlan meglévő adottságaihoz.

A Mandala Bath 4 különleges medencéből áll, emellett jacuzzi és egy gőzkabin is megtalálható a szolgáltatások sorában, de természetesen a Mandala Day Spa nevéhez híven luxus kategóriájú testkezelések és masszázs is helyet kap az új élményfürdő központban.

Társtervezők:

Belsőépitészeti Tervezés: Oren Akoka

Épitész Tervező: Szilas Ádám-Adamdesign Stúdió

EN

When our design team got called to rise to the occasion, the task was not smaller then to make a dream come true. The project was to redesign a space of 650nm of a former gym into a luxury day spa and bath facility.

Oren Akoka had been owning and operating Mandala Day Spa since 2003. He acquired a large space next door to his Spa, and needed a team of architects and interior designers to help him to turn this outdated gym into a luxury filled heaven. He had a clear vision on how this location should operate, and he was able to get us, interior designers super excited. This Bath was set to be an innovative, one of a kind and pioneer concept, that has not been seen in Hungary and in Central Europe. We were facing many challenges, both in terms of architecture and structural engineering, and this made this project even more intriguing.

We wanted to create a space that is not only enchanting with the excellent service and unique water experience, but also gives the visitor a visually stunning composition. We applied many outstanding materials, distinctive lighting, and we paid special attention to how the soft water collaborates with the applied materials.
Mandala Bath Experience is offering 4 different pools, a jacuzzi, a steam bath, and celebrated for the Mandala specialty massages.

Co-designers:

Interior Design: Oren Akoka

Architectural Design: Adam Szilas-Adamdesign Studio

preloader