Menu

Onkológiai Központ

Onkológiai Központ

Budapest, II. kerület

Belsőépitészet

Egy Onkológia Központ felkért annak a feltárására, hogyan lehetne átrendezni a váró termet, mivel nem tudtak egy időben megfelelő számú vendéget leültetni. A látogatásom során rámutattam olyan kulcs fontosságú hiányosságokra a váróterem funkcióiban, ami alapján megfogalmazódott az igény a teljes átalakításra. A váró terem és az orvosi szobák nemcsak új bútorokat, de új világítást, egy modern recepciós pultot és egy teakonyha pultot is kapnak.

Az Onkológiai Központ úttörő a maga kategóriájában a szolgátatásaival, nemzetközi elismerésnek örvend, és előremutató kísérletekben vesz részt. A tervezési munkám része a hight-tech  arculatot a váró teremben, valamint a konzultációs irodákban is tükrözni. A Központ  arculatának színei a fehér-kék-sárga színvilágban mozognak, és ezeket a színeket kombináltam egy melegebb fa mintázatú burkolattal.

 

I was invited to the most innovative Oncology Center in Budapest to discuss how to provide more seating to patients in the waiting room. During my consultation, I pointed out that the space required more attention then only the seating. It lacked proper lighting, and the reception desk was not functional either. After my visit, it was decided to renovate the entry and  waiting room, and consultation rooms. The entry and waiting room will have a new layout of furniture and new suspended ceiling with more light. The consultation rooms are also getting a face lift.

The Oncology Center conducts pioneer molecular diagnostics and finds  personalized access to cancer treatments internationally. The aim was to design the office with a high-tech yet friendly atmosphere, represent  the philosophy of the Center. The brand has a white-blue-yellow theme in the logo and website, and I am adding warm wood tones to balance the cooler colors.

preloader